dissabte, 12 de novembre de 2011

TERCER DIA, FESTA NACIONAL A BÊLGICA


Diuen les guies que Brussel·les és capital gastronòmica europea i jo pensava que era per l'exquisidesa del seu menjar. Es cert que es veuen restaurants amb suculents plats de menjar i molt bé decorats, però hi ha un altre fet. En apropar-nos als carrerons al voltant de la Grand Place cal observar el seu nom. Traduïts els seus noms al castellà podreu veure: carrer del Arengada, carrer del Julivert, carrer del Mercat de Pollastres, carrer dels Naps, carrer del Formatge.
Però a mi el que em va enamorar va ser la xocolata, aquesta embriagadora fusió d'aromes càlids i dolços que surt de les diferents especialitats i resulta irresistible.
Hi ha botigues selectes a cada cantonada que et tempten en nombroses ocasions. I aquesta temptació persegueix els viatgers fins a l'últim moment: l'aeroport de Brussel·les és el punt de venda de xocolata més gran del món nosaltres